Οι Συνεργάτες Του Φυσικοθεραπευτηρίου

Οι Συνεργάτες Του Φυσικοθεραπευτηρίου

Οι συνεργάτες του Φυσικοθεραπευτηρίου

Φόνη Στεργιανού

Φόνη Στεργιανού

Η Φόνη Στεργιανού είναι καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν στη μεθοδολογία της διδασκαλίας καθώς και στην οργάνωση γραφείου, στη διαχείριση προσωπικού, στην εξυπηρέτηση πελατών και στο marketing.

Εργάζεται στο Φυσιοθεραπευτήριο Ε.Γεωργακόπουλος από το 2008 ως υπεύθυνη στο τομέα διοίκησης και διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού.

Μαρία Μαμαντάκη

Η Μαρία Μαμαντάκη έχει σπουδάσει στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της με πρακτική άσκηση στη Βουλή των Ελλήνων στο τμήμα λογιστηρίου εκκαθάρισης και μισθοδοσίας βουλευτών.

Έχει εργαστεί σε εταιρία αθλητικών ειδών ως πωλήτρια και στη συνέχεια ως Assistant store manager, αναπτύσσοντας τεχνικές πώλησης, εξυπηρέτησης πελατών, visual merchandising και οργανωτικές δεξιότητες. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν τον τομέα της πώλησης και τεχνολογιών σε αθλητικά είδη από μεγάλες εταιρίες αθλητικών ειδών.

Αργότερα εργάστηκε στο τομέα υποστήριξης γραφείου σε βιομηχανική επιχείρηση.

Εργάζεται στο Φυσικοθεραπευτήριο Ε. Γεωργακόπουλος ως διοικητικό προσωπικό.

Ειρήνη Γεωργακοπούλου

Ειρήνη Γεωργακοπούλου

Η Ειρήνη Γεωργακοπούλου είναι φοιτήτρια στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν στη διοίκηση του προσωπικού, στην οργάνωση γραφείου, στην εξυπηρέτηση πελατών και στο marketing.

Εργάζεται στο φυσιοθεραπευτήριο Ε.Γεωργακόπουλος, ως διοικητικό προσωπικό στον τομέα της γραμματειακής υποστήριξης.

Ειρήνη Νάσου

Ειρήνη Νάσου

Η Νάσου Ειρήνη σπούδασε στο τμήμα Φυσιοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Πατρών. Ολοκλήρωσε τη πρακτική άσκησή της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Εργάζεται στο Φυσιοθεραπευτήριο Ε.Γεωργακόπουλος από το 2018.

Επιπλέον έχει παρακολουθήσει ημερίδες με θέμα “Ο Αυτισμός”, “Ψυχική Υγεία και Δημόσια Υγεία” υπό τη αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Eίναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών(Π.Σ.Φ).

Νίκος Βλάχος

Νίκος Βλάχος

Eίναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Παν. Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.

Εργάζεται στο χώρο της άσκησης από το 2001 και είναι εξειδικευμένος γυμναστής στο Pilates, το TRX Suspension training, τη λειτουργική προπόνηση και τη μυϊκή ενδυνάμωση.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση ειδικών ομάδων, όπως κύφωσης, σκολίωσης, διαβήτη και οστεοπόρωσης και μυοπεριτονιακού πόνου.

Εργάζεται στο τμήμα “Health in Exercise” του Φυσιοθεραπευτηρίου Ε.Γεωργακόπουλος, ως γυμναστής αποκατάστασης και προσωπικής προπόνησης.

Μαργαρίτα Κωβαίου

Μαργαρίτα Κωβαίου

Η Κωβαίου Μαργαρίτα σπούδασε στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Ολοκλήρωσε με πρακτική άσκηση στο Γενικό νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς.

Εργάζεται στο Φυσικοθεραπευτήριο Ε. Γεωργακόπουλος από το 2012 μέχρι και σήμερα.

Έχει πραγματοποιήσει μετεκπαιδευτικά προγράμματα στο Manual Therapy (Mulligan, Dry needling και μυοπεριτονιακή απελευθέρωση). Επίσης έχει εκπαιδευτεί στην εφαρμογή kinesio taping.

Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Eίναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ).

Χαριτίνη Μουστεράκη

Η Μουστεράκη Χαριτίνη είναι απόφοιτη του Queen Margaret University (BSC Hons in Physiotherapy).

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων από τομέα της μυοσκελετικής αποκατάστασης και την αποκατάσταση νευρολογικών παθήσεων.

New Logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι

New Logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι