φυσικοθεραπευτήριο Αθήνα

Φυσικοθεραπευτήριο Αθήνα - Ε. Γεωργακόπουλος

Συχνές Ερωτήσεις στο Φυσικοθεραπευτήριο

Φυσικά και μπορείτε. Ο στόχος σε κάθε συνεδρία είναι η μείωση του πόνου και αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην εξέλιξη της Βιοφυσικής και της Ιατρικής Τεχνολογίας βοηθώντας με τρόπο εντυπωσιακό να ξεπεράσετε το οξύ στάδιο. Στο κέντρο μας το γνωστικό μας επίπεδο, η κλινική εμπειρία και ο τεχνολογικός εξοπλισμός εγγυώνται γρήγορη και ασφαλή αναλγησία.

Τα αποτελέσματα της φυσικοθεραπευτικής φροντίδας θα τα βιώσετε κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης συνεδρία με τη συνεδρία. Το πλάνο της αποκατάστασης δεν είναι μονοδιάστατο και επαναλαμβανόμενο. Διαφοροποιείται σύμφωνα με την εξέλιξη και την βελτίωση σας.

Το κέντρο μας λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 9.00 πμ έως και τις 21.00 μμ. Κατά τις εργάσιμες ώρες και μέρες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο τηλεφωνικό αριθμό 210 4415100 προκειμένου να κλείστε το ραντεβού σας. Στο πρώτο ραντεβού θα αξιολογηθείτε από τον υπεύθυνο του κέντρου Ευάγγελο Γεωργακόπουλο. Αυτό που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι το ιατρικό ιστορικό που αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Κατόπιν, θα ρυθμιστεί το πρώτο ραντεβού που αφορά την αποκατάσταση σας.

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την κλινική κατάστασή σας και το είδος της. Επομένως, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος αριθμός συνεδριών που απαιτείται για να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα και ανακούφιση από τον πόνο.

Η φυσιοθεραπεία ή φυσικοθεραπεία είναι η θεραπευτική επιλογή που βασίζεται στα φυσικά μέσα που χρησιμοποιούνται από τον εξειδικευμένο επαγγελματία παροχής πρωτοβάθμιας περίθαλψης υγείας. Πρόκειται για επιστήμη που έχει εφαρμογή σε ασθενείς όλων των ιατρικών ειδικοτήτων. Γλωσσολογικά ακούγεται η άποψη ότι ο όρος φυσιοθεραπεία είναι γλωσσικό σφάλμα και ότι μόνο ο όρος φυσικοθεραπεία είναι ορθός . Εντούτοις, και οι δύο όροι είναι αποδεκτοί από τα περισσότερα μεγάλα ελληνικά λεξικά και χρησιμοποιούνται εξίσου, για να αναφερθούν στο ίδιο είδος θεραπείας.

Paperless World

φροντίζουμε το περιβάλλον!

Στο Φυσικοθεραπευτήριο Ε. Γεωργακόπουλος φροντίζουμε το περιβάλλον.

Στόχος μας είναι να λειτουργούμε με την ελάχιστη ποσότητα χαρτιού.
Tο κέντρο μας, πιστό στις αρχές της προστασίας του περιβάλλοντος, στις καθημερινές λειτουργικές του δραστηριότητες  χρησιμοποιεί την μικρότερη δυνατή ποσότητα χαρτιού!

paperless world background
Άριστη
Με βάση 182 κριτικές
Georgios Mariolis
Georgios Mariolis
31 Iανουάριος 2024
Μετά από χειρουργείο με ολική ρήξη υπερακάνθιου τένοντα και ακρωμιοπλαστική, ήρθα στο φυσικοθεραπευτήριο του κύριου Γεωργακόπουλου και αισθάνομαι τυχερός για αυτήν την επιλογή. Ο κύριος Γεωργακόπουλος είναι εξαιρετικός επιστήμονας και γνωρίζει πολύ καλά την δουλειά του. Επίσης δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι το προσωπικό είναι εξαιρετικά καταρτισμένο, γνωρίζουν ακριβώς τι κάνουν και όχι μόνο αυτό, διαχειρίζονται, με σχετική ευκολία, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που ενδεχομένως έχει ο ασθενής. Εν ολίγοις, είμαι τυχερός που τους επέλεξα και τους ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική δουλειά το πραγματικό ενδιαφέρον που δείχνουν για την αποκατάσταση μου.
Vicky Pantiora
Vicky Pantiora
28 Iανουάριος 2024
Γνώση και αγάπη της επιστήμης τους, φροντίδα και σεβασμός των ασθενών τους, πολύπλευρη αντιμετωπιση και αποτελεσματικότητα των ενεργειών τους, ευγένεια ψυχής και ανησυχία πνεύματος... Μια ομάδα, ο κ. Γεωργακοπουλος και οι συνεργάτες του, αξια επαίνων!
Kostas Stoypas
Kostas Stoypas
26 Iανουάριος 2024
Εξαιρετικοί επαγγελματίες.Ο Κύριος Γεωργακόπουλος έχει δημιουργήσει μια φανταστική ομάδα,γνωστές του αντικειμένου και με αγάπη για αυτό που κάνουν.Παντα ευγενικοί και με φιλική συμπεριφορά έτοιμοι να βοηθήσουν.Ενα μεγάλο ευχαριστώ που κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για το παιδί μου
Δημητρης Καρακασιδης
Δημητρης Καρακασιδης
19 Iανουάριος 2024
Επιστημονικά καταρτισμένοι επιστήμονες και πολύ φροντιστικοι
Ioannis Kandirakis
Ioannis Kandirakis
11 Iανουάριος 2024
Τον κο Γεωργακόπουλο μου τον σύστησε ένας φίλος, όταν με άκουσε να παραπονιέμαι για χρόνιο πόνο στο χέρι μου. Στη πρώτη επίσκεψη μου ασχολήθηκε πάνω από μισή ώρα για να κάνει τη διάγνωση του συνολικού προβλήματος στο χέρι μου (χρόνια τενοντίτιδα-tennis elbow) και με ενημέρωσε για τον τρόπο αντιμετώπισης που θα ακολουθούσε. Κάθε θεραπεία ήταν εστιασμένη στα σημεία πόνου/ενόχλησης και μετά από έναν αριθμό συνεδριών καταλήξαμε στο ζητούμενο: πλήρη αποκατάσταση. Ο ίδιος σοβαρός, επεξηγηματικός, ευγενικός, επαγγελματίας, αναλυτικός και συνάμα ανθρώπινος. Όλο το προσωπικό του διακρίνεται για την ευγένεια και την επαγγελματική του κατάρτιση. Με περίσσεια υπομονή μου εξηγούσαν τις μεθόδους που εφάρμοζαν για την αποκατάσταση του προβλήματος μου. Οι οδηγίες τους, όσον αφορά τις ασκήσεις που έπρεπε να κάνω στο σπίτι ήταν ακριβείς και υπήρχε έλεγος για να είναι σίγουροι ότι τις πραγματοποιώ σωστά. Ο χώρος του φυσικοθεραπευτηρίου καινούργιος, πεντακάθαρος και ιδιαίτερα προσεγμένος στυλιστικά. Ο εξοπλισμός που διαθέτει είναι τελευταίας τεχνολογίας. Συνολικά, πέρα από την αποκατάσταση του προβλήματος που με ταλαιπωρούσε για 6 μήνες (και ήταν το κύριο ζητούμενο), μια ιδιαίτερα θετική εμπειρία. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!
Vassilis Dimeris
Vassilis Dimeris
3 Iανουάριος 2024
Ένα θεραπευτήριο που μου προσφέρει θεραπεία όταν την έχω ανάγκη, όσο και γνώση για να θεραπεύσω ο ίδιος τον εαυτό μου -στο βαθμό που μπορώ- είναι ανεκτίμητη βοήθεια. Οι αλλαγές άμεσες (από τη δεύτερη συνεδρία), η ευγένεια εξ αρχής επισφράγισε το συναίσθημα ασφαλείας και η σχέση μας είναι ειλικρινής και θεραπευτική.
nikos Mouratoglou
nikos Mouratoglou
29 Δεκέμβριος 2023
Ένα έχω να πω.Με τρεις κηλες στον αυχένα και με ταλαιπωριμενο μυϊκό σύστημα. Απλά κάνει θαύματα, όσο και αν ακούγετε υπερβολικό. Σας ευχαριστώ πολύ. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ.Μαρία Άντζελα που έκανε τα πάντα και με την καθοδήγηση του κ. Γεωργακοπουλου μέσα σε 7 συνεδρίες. Φίλε Βαγγέλη και λέω φίλε γιατί μου φέρθηκες λες και γνωριζόμαστε Χρόνια. Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι Καλή Χρονιά Χρόνια Πολλά ότι επιθυμείτε με ΥΓΕΊΑ, ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Μπορώ να γράφω άνετα για ώρες 😁. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
New Logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι

New Logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι