Συνεργάτες

Συνεργάτες

Έυη

Έυη Αγαλοπούλου

Η Αγαλοπούλου Εύη σπούδασε στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Ολοκλήρωσε με την πρακτική άσκηση στο Ασκληπειίο Γενικό Νοσοκομείο Βούλας.

Εργάζεται ως φυσιοθεραπεύτρια από το 2010 ενώ στο φυσικοθεραπευτήριο Ε.Γεωργακόπουλος από το 2012 μέχρι και σήμερα.

Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακά προγράμματα εκπαίδευσης στο Manual Therapy (Maitland, Mulligan), τεχνική ξηρής βελόνας (Dry needling) και Μυοπεριτονιακή Απελευθέρωση. Επίσης έχει εκπαιδευτεί στην εφαρμογή του αθλητικού taping.

Έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Είναι ενεργό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ).

Μαργαρίτα Κωβαίου

Μαργαρίτα Κωβαίου

Η Κωβαίου Μαργαρίτα σπούδασε στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Ολοκλήρωσε με πρακτική άσκηση στο Γενικό νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς.

Εργάζεται στο Φυσικοθεραπευτήριο Ε. Γεωργακόπουλος από το 2012 μέχρι και σήμερα.

Έχει πραγματοποιήσει μετεκπαιδευτικά προγράμματα στο Manual Therapy (Mulligan, Dry needling και μυοπεριτονιακή απελευθέρωση). Επίσης έχει εκπαιδευτεί στην εφαρμογή kinesio taping.

Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Eίναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ).

Ειρήνη Νάσου

Ειρήνη Νάσου

Η Νάσου Ειρήνη σπούδασε στο τμήμα Φυσιοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Πατρών. Ολοκλήρωσε τη πρακτική άσκησή της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Εργάζεται στο Φυσιοθεραπευτήριο Ε.Γεωργακόπουλος από το 2018.

Επιπλέον έχει παρακολουθήσει ημερίδες με θέμα “Ο Αυτισμός”, “Ψυχική Υγεία και Δημόσια Υγεία” υπό τη αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Eίναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών(Π.Σ.Φ).

Νίκος Βλάχος

Νίκος Βλάχος

Eίναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Παν. Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.

Εργάζεται στο χώρο της άσκησης από το 2001 και είναι εξειδικευμένος γυμναστής στο Pilates, το TRX Suspension training, τη λειτουργική προπόνηση και τη μυϊκή ενδυνάμωση.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση ειδικών ομάδων, όπως κύφωσης, σκολίωσης, διαβήτη και οστεοπόρωσης και μυοπεριτονιακού πόνου.

Εργάζεται στο τμήμα “Health in Exercise” του Φυσιοθεραπευτηρίου Ε.Γεωργακόπουλος, ως γυμναστής αποκατάστασης και προσωπικής προπόνησης.

Φόνη Στεργιανού

Φόνη Στεργιανού

Η Φόνη Στεργιανού είναι καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν στη μεθοδολογία της διδασκαλίας καθώς και στην οργάνωση γραφείου, στη διαχείριση προσωπικού, στην εξυπηρέτηση πελατών και στο marketing.

Εργάζεται στο Φυσιοθεραπευτήριο Ε.Γεωργακόπουλος από το 2008 ως υπεύθυνη στο τομέα διοίκησης και διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού.

Άννα

Άννα Γιατράκου

Η Άννα Γιατράκου σπούδασε στο τμήμα Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων στη Ζάκυνθο. Πραγματοποίησε τη πρακτική της άσκηση στην Α’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, συνέδρια και ετήσιες ημερίδες που αφορούν στο τομέα της προστασίας και συντήρησης αντικειμένων και μνημείων.

Είναι κάτοχος πιστοποίησης ECDL (IT, Windows, Word, Excel, Access, Power Point, Internet & Outlook, Online Collaboration, GDPR – Data Protection, IT Security, Business Digital Marketing).

Εργάζεται στο Φυσιοθεραπευτήριο Ε.Γεωργακόπουλος, ως διοικητικό προσωπικό στο τομέα της γραμματειακής υποστήριξης.

Μαρία Καλτσουκαλά

Μαρία Καλτσουκαλά

Η Καλτσουκαλά Μαρία σπούδασε στο τμήμα Physiotherapy (International) του University of East London. Ολοκλήρωσε με πρακτική άσκηση στο Metropolitan Hospital, στο Φιλοκτήτη – Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, στην Ανάπλαση όπως και σε διάφορα άλλα Κέντρα Φυσικοθεραπείας.

Εργάζεται στο Φυσιοθεραπευτήριο Ε.Γεωργακόπουλος από το 2019 μέχρι και σήμερα.

Έχει πραγματοποιήσει μετεκπαιδευτικά προγράμματα για Θεραπείες Χειρομάλαξης (Trigger points, Ρεφλεξολογία, Λεμφική Μάλαξη, Αθλητική Μάλαξη κ.α.).

Έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνεδρία και ημερίδες.

Ειρήνη Γεωργακοπούλου

Ειρήνη Γεωργακοπούλου

Η Ειρήνη Γεωργακοπούλου είναι φοιτήτρια στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν στη διοίκηση του προσωπικού, στην οργάνωση γραφείου, στην εξυπηρέτηση πελατών και στο marketing.

Εργάζεται στο φυσιοθεραπευτήριο Ε.Γεωργακόπουλος, ως διοικητικό προσωπικό στον τομέα της γραμματειακής υποστήριξης.

Νικολιδάκη Νικολέτα

Νικολέτα Νικολιδάκη

Η Νικολέτα Νικολιδάκη έχει εργαστεί σε εταιρία καλλυντικών ως πωλήτρια – εξωτερικός συνεργάτης αναπτύσσοντας τεχνικές marketing και πωλήσεων.

Στην συνεχεία εργάστηκε στην ίδια εταιρία ως εξωτερική συνεργάτης ανάπτυξης δικτύου και πωλήσεων καταφέρνοντας να κατακτήσει βραβείο ηγεσίας και καλύτερης απόδοσης .

Εργάζεται στο φυσιοθεραπευτήριο Ε. Γεωργακόπουλος, ως διοικητικό προσωπικό στον τομέα της γραμματειακής υποστήριξης.

Ευτυχία Νίκου

Ευτυχία Νίκου

Η Ευτυχία Νίκου σπούδασε στο τμήμα φυσικοθεραπείας της σχολής επιστημών αποκατάστασης υγείας του πανεπιστημίου Πατρών. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της με πρακτική άσκηση στο γενικό νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός» .

Έχει πραγματοποιήσει μετεκπαιδευτικά προγράμματα για την ορθοπαιδική χειροθεραπεία με χειρισμούς, για την θεραπεία μαλακών μορίων και μυοπεριτονιακής απελευθέρωσης. Επιπλέον, έχει πραγματοποιήσει εκπαίδευση στην εφαρμογή kinesiotaping.

Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Είναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών(Π.Σ.Φ)

New Logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι

New Logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι

info@atwa.gr