Όραμα Φιλοσοφία

Όραμα Φιλοσοφία

Το Φυσιοθεραπευτήριο Ε.Γεωργακόπουλος

Ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Ελλάδα το 2000 από την επιθυμία μου να παρέχει το κέντρο την υψηλότερη και την αρτιότερη παροχή θεραπείας και φροντίδας στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Με αυτό το όραμα θεμελιώθηκε ένα κέντρο αποκατάστασης που προσεγγίζει τον άνθρωπο ολιστικά τόσο στη σωματική του διάσταση όσο και στη ψυχική, με υψηλό βαθμό ενσυναίσθησης και στήριξης, έχοντας ως οδηγό ότι το σώμα εξαρτάται από τη ψυχή και η ψυχή από το σώμα.

Ο άνθρωπος ως ύπαρξη είναι μοναδικά όμορφος και περίπλοκος. Δεν υπάρχει τίποτα τόσο εκλεπτυσμένο όσο το σώμα, το οποίο αν το προσεγγίσουμε από το εσωτερικό του θα καταλάβουμε ότι είναι ένα σύμπαν από μόνο του, αποτελούμενο από εκατομμύρια κύτταρα που καθένα έχει τη δική του ζωή και λειτουργία με τόσο νοήμονα τρόπο που φαίνεται σχεδόν αδιανόητος.

Για αυτό το λόγο στο κέντρο αποκατάστασης Ε.Γεωργακόπουλος η θεραπεία του κάθε ανθρώπου σχεδιάζεται με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες και στα μοναδικά χαρακτηριστικά του με οδηγούς:

Ευάγγελος Γεωργακόπουλος όραμα

Τη φροντίδα

Πρώτο μέλημα και έγνοια μας είναι η αρτιότερη και ποιοτικότερη φροντίδα του ασθενή σε όλα τα επίπεδα.

Την ενσυναίσθηση

Η επίγνωση της συναισθηματικής κατάστασης του ασθενή, μας βοηθά στη κατάλληλη στήριξη του.

Τη γνώση

Πλοηγό για τη πιο σύγχρονη και άρτια παροχή θεραπείας.

Την επαφή

Η ακρόαση του ανθρώπου που ασθενεί ορίζει ένα κοινό τόπο συνάντησης όπου λαμβάνει χώρα η αποκατάσταση του.

Την εμπιστοσύνη

Αποτελεί το απαραίτητο πλαίσιο της επιτυχημένης θεραπείας.

Την εμπειρία

Η πολύχρονη ενασχόληση με τον άνθρωπο και η συνεχής εκπαίδευση για την απόκτηση γνώσης εξασφαλίζουν την αρτιότερη θεραπευτική προσέγγιση.

Όραμα

Όραμα του κέντρου Φυσιοθεραπείας και Ψυχοθεραπείας Ε.Γεωργακόπουλος είναι να φροντίζουμε τον άνθρωπο μέσα από το πιο κόκκινο της καρδιάς μας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για μια ζωή γεμάτη ποιότητα και χαμόγελο!

κοινοποίηση σε

New Logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι

New Logo

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι